Marius Grecu, mesaj pentru șelimbăreni, de Paști – ”Să găsiți bucurie și mulțumire în lucrurile mici, care fără să știm pot deveni mari”

Marius Grecu le urează șelimbărenilor sărbători frumoase și să folosească aceste zile pentru a găsi speranța și lumina. Și, spune primarul, să nu uite să fie alături de cei care au venit la noi fugind din calea războiului.

”Dragi prieteni
după doi ani de pandemie aveam nevoie de sărbători pascale în liniște, să ne bucurăm împreună de darul vieții și mesajul înălțător, plin de speranță, al acestor sărbători sfinte.
Suntem, din păcate, prinși într-o vâltoare mondială care nu depinde de noi, e dincolo de dorința ori speranța noastră. Avem un război chiar lângă granițele noastre, iar viitorul pare din nou sumbru.
La fel ca în pildele pe care le ascultăm în aceste zile, avem însă prilejul de a ne arăta nouă, în primul rând, că putem deveni tot timpul o variantă mai bună a noastră. Sunt oameni care au nevoie de noi, îi putem ajuta. Sunt prieteni, apropiați care sunt poate afectați de această perioadă. Avem ocazia să le fim aproape. Sunt străini, oameni cărora nu le știm limba, care au venit să plângă lângă noi fugind de moarte, în căutarea vieții. Le putem oferi speranță.
Despre asta cred că e vorba în aceste zile de sărbătoare.
Vreau ca adevăratul spirit al Învierii Domnului să vă atingă sufletul și să vă ajute să găsiți bucurie și mulțumire în lucrurile mici, care fără să știm pot deveni mari.
O sărbătoare minunată alături de familie și prieteni!”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.