Eșec în primul amical al iernii pentru CSC Șelimbăr

Formația pregătită de Eugen Beza, CS Comunal Șelimbăr a pierdut primul amical al iernii, scor 0 – 3, cu Universitate Craiova 1948, în Bănie.

U Craiova 1948 SA a dominat meciul, așa cum era de așteptat, iar CS Comunal Șelimbăr a trecut cu greu centrul terenului în anumite momente. Diferența pe tabelă s-a rupt prima dată în minutul 21, când a punctat atacantul Andrea Compagno, care a și stabilit scorul primelor 45 de minute, informează ProSport.

CS Comunal Șelimbăr a ratat două șanse bune

Partea a doua s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu gazdele la controlul partidei, dar golurile au picat în ultimele 15 minute. În primă fază, Alexandru Raicea a făcut 2-0 în minutul 75, pentru ca Sekou Sidibe să decidă scorul final în minutul 88.

CS Comunal Șelimbăr a avut ocaziile ei, conform informațiilor oferite de echipa de Liga 2 pe Facebook, având și ea două șanse importante de a marca.

Pentru CS Comunal Șelimbăr urmează un cantonament în Turcia, la finalul lunii ianuarie, dar până atunci va mai disputa câteva meciuri amicale destul de puternice. Le va mai întâlni pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (19 ianuarie), CSM Deva (22 ianuarie), FC Hermannstadt (26 ianuarie) și Unirea Ungheni (28 ianuarie). Bineînțeles, vor fi programate amicale și în Turcia.

”Ne așteaptă o perioadă lungă până începe campionatul. Din păcate, vremea nu ne ajută să începem campionatul mai rapid. Așteptările mele sunt aceleași pe care le-am avut în vară, când am venit aici, să creșem în continuare. Suntem la jumătatea drumului pentru ciclul pe care ni l-am propus până în vară și asta vom încerca, cei din staff, să implementăm ideile noastre referitoare la seriozitate, la muncă și la performanță.

(N.a. – de la 2022) Îmi doresc să fim respectați, ca și echipă, cum suntem în momentul de față. Am avut un început dificil de campionat, dar ne-am reglat pe parcurs. Vreau să lucrăm mult mai mult la unitatea de grup pentru că foarte mult s-a făcut diferența acolo și să perfecționăm ideile tactice după care ne-am ghidat în acest campionat”, declara Eugen Beza, despre perioada de pregătire.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.