CSC Șelimbăr s-a reunit: Ousmane Viera și Lucian Buzan cele două noutăți din 2022

Luni, 10 ianuarie 2022, Eugen Beza, antrenorul lui CS Comunal Șelimbăr a condus primul antrenament din 2022.

După ce s-au despărțit de FC Hermannstadt, Ousmane Viera și Lucian Buzan, s-au înteles cu CSC Șelimbăr, iar de la reunirea echipei a lipsit doar Blaise Yameogo.

Ousmane Viera și Lucian Buzan sunt deocamdată singurele noutăți de la CS Comunal Șelimbăr. Cei doi încă nu au semnat cu gruparea sibiană, dar în proporție de 99 la sută o vor face în această săptămână. Amândoi au fost prezenți, luni, la primul antrenament din acest an, relatează ProSport.

”Ne așteaptă o perioadă lungă până începe campionatul. Din păcate, vremea nu ne ajută să începem campionatul mai rapid. Așteptările mele sunt aceleași pe care le-am avut în vară, când am venit aici, să creșem în continuare. Suntem la jumătatea drumului pentru ciclul pe care ni l-am propus până în vară și asta vom încerca, cei din staff, să implementăm ideile noastre referitoare la seriozitate, la muncă și la performanță. (n.a. – de la 2022) Îmi doresc să fim respectați, ca și echipă, cum suntem în momentul de față. Am avut un început dificil de campionat, dar ne-am reglat pe parcurs. Vreau să lucrăm mult mai mult la unitatea de grup pentru că foarte mult s-a făcut diferența acolo și să perfecționăm ideile tactice după care ne-am ghidat în acest campionat”, a declarat antrenorul principal al echipei din Șelimbăr, Eugen Beza.

Tehnicianul, care în ultima parte a sezonului precedent s-a aflat din postura de ”principal” la FC Hermannstadt, susține că a avut multe de învățat din acea perioadă: ”2021 a fost un an cu foarte multe experiențe, pozitive și negative, un an în care m-am maturizat foarte mult ca persoană, sper că, ușor-ușor, și ca antrenor, un an în care am avut foarte multe de învățat la nivel uman și cred că toată experiența negativă pe care am trăit-o pe final la FC Hermannstadt mă pot folosi acum de ea, la Șelimbăr.”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.