De ce să mergi la sală, în Șelimbăr – 5 motive pentru care să nu mai amâni antrenamentele

iony kit 2022

Celor mai mulți dintre noi ni se pare anevoios să ne deplasăm până la sală, și poate chiar nu ne-am dorit să o facem deloc până acum. Iar de fiecare dată când ne propunem să facem o schimbare, în mintea noastră încep să apară foarte repede motivele și scuzele pentru care să nu mergem mai departe.

“E prea departe sala”, “nu găsesc niciodată loc de parcare” sau “nu e deschisă sala când aș putea merge eu” sunt motivele cele mai frecvente pentru care cei mai mulți dintre noi nici nu mai ajungem, vreodată, la o sală de sport.

Pentru șelimbăreni, aceste motive pot fi eliminate cu ușurință de pe lista de argumente contra. Pentru că există ProGym 24h – singura sală din Șelimbăr, dotată cu aparatură modernă, accesibilă clienților 24/24, și unde există și parcare privată. „Ne-am dorit încă de la deschidere, să punem la dispoziția clienților un loc în care să poată veni oricând. De aceea, menținem programul non-stop, tocmai pentru a-i încuraja cât de mult, chiar și pe cei mai ocupați dintre noi, să facă mișcare.”, spune Teodora Șapera, managerul ProGym 24h.

Fie că vrei să slăbești, să îți tonifiezi corpul, să te antrenezi pentru o competiție sportivă, sau să te destinzi după o zi grea la birou, la ProGym 24h vei găsi ceea ce cauți.

Iar pe lângă beneficiile evidente pe care le oferă o sală care e atât de aproape de casă, mersul la sală vine la pachet cu avantaje pe termen lung pentru întregul organism.

În primul rând, sportul te menține sănătos. Făcând sport, îți cresc șansele de a-ți dezvolta imunitatea și de a-ți rezolva anumite probleme de sănătate. Conform specialiștilor, sportul este eficient pentru combaterea multor afecțiuni, si are multiple beneficii, precum :

  • Îmbunătățirea profilului lipidic;
  • Reglarea metabolismului glucidic;
  • Reglarea densității minerale osoase;
  • Scăderea tensiunii arteriale;
  • Accelerarea tranzitului intestinal;
  • Ameliorarea durerilor cauzate de artrita reumatoidă;
  • Prevenirea bolilor cardiovasculare, osteoarticulare și metabolice;

Practicarea sportului în mod regulat îți poate aduce un plus de energie și productivitate. Sportul te ajută să îți încarci bateriile chiar dacă practici diverse exerciții doar jumătate de oră.

Respectarea programului de mers la sală te pot ajuta să devii mai organizat.

Sportul este, de asemenea, o metodă prin care te poți destinde și relaxa. Fie că ai avut o zi grea la lucru, sau ai stat toată ziua în casă, mergând la sală îți descarci energia negativă prin sport și te încarci cu una pozitivă, prin canalizarea atenției asupra exercițiilor.

Nu în ultimul rând, e dovedit că sportul ne face mai fericiți, și ajută la combaterea depresiei. Exercițiile fizice efectuate în mod regulat sporesc nivelul de serotonină, și activează sau crește nivelul de endorfine și dopamină. Endorfinele ameliorează durerile și declanșează o stare de bine la nivel fizic și psihic, iar dopamina acționează prin stări de fericire.

Beneficiile oferite de mersul la sală pot fi mult mai numeroase, și le poți descoperi chiar de mâine! Trebuie doar să îți faci un program, și să alegi să te bucuri de mișcare, în condiții de maximă siguranță, la sala de fitness ProGym 24h, de pe strada Câmpului, numărul 29.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.