CSC 1599 Șelimbăr are oficial o nouă siglă sub care va evolua în liga 2

iony kit

CSC 1599 Șelimbăr a făcut demersurile pentru înregistrarea noii sigle a clubului. Noua structură, care a luat locul în Liga 2 echipei Viitorul Șelimbăr, după ce aceasta din urmă a promovat din Liga 3, este gestionată de Consiliul Local.

Potrivit informațiilor obținute de Liga2.ro din cadrul clubului, procedura, una destul de facilă în principiu, a început, iar în câteva zile, până la startul diviziei a doua, va fi finalizată. De altfel, sâmbătă, 10 iulie, pe pagina de Facebook a clubului a fost ”updatată” fotografia de profil și poza-copertă cu sigla respectivă.

Sigla sub care va juca CSC 1599 Șelimbăr îl are în prim plan pe domnitorul Mihai Viteazul în luptă, pe cal.

CSC 1599 Șelimbăr a disputat patru meciuri amicale în această vară
CSC 1599 Șelimbăr se pregătește pentru debutul în Liga 2, iar până în acest moment a disputat patru meciuri de verificare. Primul a fost jucat împotriva celor de la UTA, pe vremea în care încă exista Viitorul Șelimbăr, și a fost pierdut cu 0-2.

Apoi, au urmat trei partide de verificare, iar CSC 1599 Șelimbăr a trecut de FC Avrig (Liga 4 Sibiu), cu scorul de 2-1, a făcut 2-2 cu FC Brașov SR și a cedat cu 0-4 în fața Universității Cluj.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.