Mașini de vânzare la ANAF – Șelimbărenii interesați au de ales între un Passat și un BMW

Agenția Națională de Administrare Fiscală Sibiu a scos la vânzare mai multe mașini și autoutilitare confiscate. De această dată vânzarea nu este prin licitație, ci una directă, așa că șelimbărenii interesați pot depune o cerere în acest sens.

Un Volkswagen Passat fabricat în anul 2002 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 3.300 de lei. Modelul cu motor diesel de 1,9 litri este depozitat în Alba Iulia.

Un BMW 520D fabricat în anul 2000 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 4.100 de lei. Modelul cu motor diesel de 2 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.

O autoutilitară Volkswagen LT35 fabricată în anul 2002 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 7.140 de lei. Modelul cu motor diesel de 2,5 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.

O autoutilitară Volkswagen Transporter 7DB fabricată în anul 1998 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 4.460 de lei. Modelul cu motor diesel de 2,5 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.

O autoutilitară Citroen 231 Jumper fabricată în anul 1996 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 1.810 de lei. Modelul este depozitat în localitatea Alba Iulia.

O autoutilitară Fiat Doblo fabricată în anul 2000 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 3.100 de lei. Modelul cu motor diesel de 1,9 litri este depozitat în localitatea Târgu Mureș.

O autoutilitară Volkswagen LT35 fabricată în anul 2001 a fost scoasă la vânzare directă de către ANAF Sibiu la prețul de 5.700 de lei. Modelul cu motor diesel de 2,5 litri este depozitat în localitatea Alba Iulia.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.