Declarația pe proprie răspundere necesară pentru a ieși din casă după ora 20.00 (model)

Șelimbărenii vor fi nevoiți, începând de duminică, să completeze o declarație pe proprie răspundere dacă vor ieși din case după ora 20. Restricția se aplică în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în localitățile cu rata de incidență între 4 și 7,5 la mia de locuitori. Ieșirile se pot face însă doar pentru excepții.

Astfel, cei care locuiesc în localități unde incidența este mai mare de 4 la mia de locuitori, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică nu vor mai putea ieși don case decât pentru excepții. Acolo unde incidența depășește 7,5 la mie, restricțiile se aplică în toate zilele săptămânii.

VEZI AICI LISTA CU NOILE RESTRICȚII

Când va trebui să completăm declarația pentru propria răspundere:

► Unde incidența va fi peste 4 la mie în ultimele 14 zile în timpul weekend-ului (vineri, sâmbătă, duminică) circulația va fi permisă doar până la orele 20.00, iar la operatorii economici activitatea va fi permisă până la orele 18.00.

► Dacă incidența depășește 7,5 la mie, circulația va fi permisă până la orele 20.00 toată săptămâna, iar activitatea operatorilor până la ora 18.00.

► Pentru noaptea de 27/28 martie măsura va fi extinsă până la ora 22.00 pentru persoanele care se vor deplasa pentru a participa la sărbătoarea Pesah.

► Pentru noaptea de 3 aprilie spre 4 aprilie se va permite circulația persoanelor în intervalul orar 20.00 – 02.00 pentru participarea la slujbele religioase cu ocazia Paștelui Catolic.

► Pentru 1, 2 mai, Paștele Ortodox, reglementarea va apărea în următoarea hotărâre de guvern. Nu se pune însă discuția de a limita participarea la slujba de Înviere.

MODELUL DECLARAȚIEI PE PROPRIA RĂSPUNDERE POATE FI DESCĂRCAT DE AICI 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.