Starea drumurilor și străzilor din Șelimbăr – Primăria le deszăpezește cu propriile utilaje

Primăria Șelimbăr a început deszăpezirea străzilor din comună și satele aparținătoare încă de duminică noaptea. S-a împrăștiat material antiderapant și s-a înlăturat zăpada adunată.

Străzile din Șelimbăr au fost acoperite de zăpadă încă de duminică noaptea, când a început să ningă abundent. Primăria a scos pe străzi cele trei utilaje de deszăpezire pe care le are în dotare. ”Facem deszăpezirea în regim propriu. Avem trei utilaje care și împrăștie material antiderapant și au și lamă pentru a aduna zăpada. Au ieșit de duminică noaptea, iar în acest moment străzile principale din comună și satele aparținătoare sunt curățate, sunt practicabile”, spune primarul Marius Grecu.

Utilajele de deszăpezire vor intra și pe străzile lăturalnice în zilele care urmează. ”Vream să curățăm și acolo, pentru că se anunță temperaturi și de -16 grade celsius, și nu vrem să ne prindă frigul și să înghețe. Așa că îi rog pe cei care au mașinile parcate pe stradă să le bage în curți pentru ca utilajele să poată intra și pe străduțele mia strâmte”, este rugămintea primarului.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.