Candidatul Pro România la Primăria Șelimbăr – Are 29 de ani și este născut în Vâlcea

Coordonatorul județean al partidului PRO România, Petru Florea, l-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, pe candidatul la primăria comunei Șelimbăr.

Pro România Sibiu se definește ca fiind un partid nou, modern, care se manifestă ca principal factor politic de reprezentare a intereselor cetățenilor sibieni, un partid care promovează valori și principii democratice pentru dezvoltarea unor deprinderi sănătoase de politică locală, potrivit coordonatorului județean Petru Florea. „Venim în fața alegătorilor sibieni cu o echipă de profesioniști, cu oameni care au dovedit rezultate de excepție în domeniul lor de activitate și cu mulți oameni tineri, care vor obține rezultate foarte bune, cu care vom pune în aplicare proiectele ce vor duce la dezvoltarea județului”, a declarat coordonatorul județean al partidului PRO România, Petru Florea.

Pentru funcția de primar al comunei Șelimbăr va candida Alexandru Ion. Acesta are doar 29 de ani și este unul dintre cei mai tineri membri ai partidului. Deși s-a născut în Râmnicu Vâlcea, acesta s-a mutat în Ardeal de 12 ani și se consideră sibian. Alexandru Ion și-a propus să aducă Șelimbărul la un nou nivel, prezentând pentru început patru proiecte importante.

„Mulți din locuitorii din Șelimbăr care au copii mici îi duc la grădiniță în Sibiu din cauză că în Șelimbăr sunt doar 22 de locuri. Mi-aș dori să creez un campus în care să fie o școală, o grădiniță și o creșă. O altă problemă este proasta gestionare a deșeurilor, pentru care s-au instalat niște boxe de colectare, însă acestea sunt foarte mici, oamenii fiind nevoiți să lase deșeurile pe lângă. De asemenea, doresc foarte mult să igienizăm lacurile Șopa, acolo s-ar putea face o bază de agrement, cu pistă de biciclete în care și sibienii ar veni cu drag”, spune Alexandru Ion. Acesta a mai subliniat și faptul că alte două probleme importante sunt lipsa unei piețe agroalimentare și a transportului în comun, probleme pe care dorește să le soluționeze dacă va fi ales.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.