Polițiștii din Sibiu caută o femeie care a furat bani dintr-un bancomat – O cunoașteți?

Polițiștii din cadrul IPJ Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor pentru a identifica o persoană de etnie romă, bănuită de săvârșirea infracțiunii de însușire a bunului găsit, în municipiul Sibiu.

În luna august a anului trecut, femeia a ridicat de la un ATM de pe strada Semaforului din Sibiu suma de 1.600 de lei. Banii îi aparțineau unei persoane care utilizase bancomatul înaintea ei.

„La data de 12 august 2019, în jurul orei 14,30, o persoană necunoscută, de sex feminin, a ridicat suma de 1.600 de lei din fanta unui ATM, bani aparținând unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM – ul în cauză este amplasat pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, o femeie cu vârsta de aproximativ 30 – 40 de ani. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.