Mirosul de dejecții de la Șelimbăr – Primarul Marius Grecu alături de șelimbăreni

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, spune că este alături de șelimbăreni și îi susține în cazul unui protest legat de mirosul insuportabil de fecale resimțit de mai bine de cinci luni de zile.

Contactat de reporterii Ora de Șelimbăr, Marius Grecu a declarat că în cazul unui protest, el este alături de șelimbăreni. „Trebuia să aibă loc astăzi (n.r.: luni, 13 ianuarie 2020) o adunare în fața Primăriei, dar nu s-a mai ținut. Dacă pe viitor va avea loc un protest, eu îi voi susține pe șelimbăreni, așa cum am făcut de fiecare dată. Nu este normal așa ceva, de cinci luni de zile se resimte un miros insuportabil în comună”, a spus primarul Mariu Grecu.

Miros insuportabil de fecale în Șelimbăr
Șelimbărenii sunt nemulțumiți de modul în care autoritățile locale au desfășurat activități de depistare și sancționare pentru deversările ce au loc în apele care tranzitează comuna Șelimbăr. 200 de oameni au semnat o petiție online în acest sens, au făcut și sesizări, însă nu s-a găsit nicio soluție concretă.

Inițiatorul petiției, Ioana Scăunaș, a declarat, pentru Ora de Șelimbăr, că va avea loc o întâlnire cu șelimbărenii odată ce va face rost de o autorizație, necesară pentru astfel de adunări. „La întâlnire vor veni oameni care pot confirma că au văzut fecale pe râu și care vor contrazice răspunsurile autorităților care sunt departe de adevăr. Eu, de exemplu, am intrat ieri dimineață în bucătărie și nu am putut să mănânc din cauza mirosului insuportabil. Mi s-a făcut rău, așa tare mirosea”, a spus Ioana Scăunaș, inițiatorul petiției și întâlnirii de la Șelimbăr.

Ziua, locul și ora când va avea loc protestul vor fi anunțate de organizatori.

CITEȘTE AICI RĂSPUNSUL APĂ CANAL REFERITOR LA MIROSUL DIN COMUNĂ

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.