VIDEO Se schimbă vremea – urmează zile ca de vară

Avertizările de vreme rea au trecut, iar gradele par să se întoarcă la cele de final de vară. Începutul lui octombrie va fi călduros, cu zile însorite, scrie digi24.ro

În orele următoare, vremea se va ameliora în toate zonele. În jumătatea de est a țării și la munte, mai pot apărea ploi slabe, locale, și vântul va fi alert, dar în rest, soarele va fi generos. Prin urmare, temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 26 de grade Celsius în sudul extrem.

Ultimele zile de septembrie vor fi ca de mijloc de vară. Duminică și luni, temperaturile vor trece de 20 de grade în toată țara, iar în regiunile sudice, vor depăși chiar și 30 de grade Celsius. În weekend, averse slabe vor apărea pe suprafețe restrânse din jumătatea de nord a țării, dar luni, aria ploilor se va extinde în regiunile vestice, nordice și centrale. Ploile vor veni însoțite de tunete și de fulgere, la fel ca vara.

Vremea în București
În București, norii vor bate în retragere și vremea va deveni frumoasă. Prin urmare, temperaturile vor crește până la maximum 23 de grade Celsius, iar presiunea aerului nu va crea probleme.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.