FOTO Hoții care au furat scule de 18.000 de euro din Șelimbăr, cercetați în libertate

Patru hoți care au furat unelte și scule de pe șantiere din Șelimbăr de 18.000 de euro sunt cercetați în libertate. Doi dintre ei nu au fost depistați încă.

„Informam ieri cu privire la activitățile desfășurate de către polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr într-un dosar penal privind mai multe infracțiuni de furt calificat, fapte săvârșite pe șantiere. În cadrul cercetărilor polițiștii sibieni au reușit recuperarea integrală a unui prejudiciu de 18.000 de euro”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Totodată, în cadrul perchezițiilor, au fost depistate numeroase bunuri, în special, scule și unelte, cu privire la care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din săvârșirea unor infracțiuni de furt similare, de pe șantiere situate pe raza localității Șelimbăr, cartierul Arhitecților și municipiul Sibiu.

În acest context, polițiștii le recomandă persoanelor cărora li s-au furat bunuri de pe șantier să se adreseze polițiștilor Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr în vederea recuperării prejudiciului.

În ceea ce îi privește pe cei patru bărbați bănuiți de săvârșirea acestor fapte, cu privire la doi sunt efectuate în continuare cercetări pentru localizare. Ceilalți doi, inclusiv bărbatul reținut de polițiști pentru 24 de ore, sunt cercetați în libertate.

Având în vedere că există indicii temeinice că aceste persoane intenționează să mai comită astfel de fapte, polițiștii le recomandă proprietarilor de șantiere să își ia măsuri suplimentare de asigurare a acestora. În același timp, din informațiile deținute, aceste persoane se folosesc în comiterea faptelor de autovehicule de tip microbuz de marfă, alb. În cazul în care în imediata apropiere a șantierelor observați persoane suspecte sau acest timp de autovehicul, a căror prezentă nu poate fi justificată, vă recomandăm să sesizați Poliția Sibiu prin apel 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.