Târgul Olarilor și Festivalul Tarafuri și Fanfare printre evenimentele din weekend de la Sibiu

Șelimbărenii sunt așteptați în acest final de săptămână la Sibiu pentru că aici sunt pregătite evenimente unul și unul. Atât copiii, cât și cei mari vor găsi modalități de petrecere a timpului, mai ales că se anunță un weekend cu temperaturi perfecte. 

În Cotton Pub încă se simte vara, așa că vineri i se ”închină” o petrecere. Nu ar trebui să lipsiți, pentru că de acolo veți lua energia pentru a duce weekend-ul la capăt. DJ LUCA și MC ROSSO vor încinge și mai mult atmosfera, așa că în Cotton e locul petrecăreților. Sâmbătă la platane este unul dintre cei mai buni DJ din România. DJ Melkito alături de MC Rosso, promit o seară incendiară la Cotton. Și o masă rezervată ar pica numai bine, așa că sunați la 0752 268 866.

Primul eveniment al toamnei are loc în acest final de săptămână. Târgul Olarilor revine în Piața Mare, sâmbătă și duminică. Detalii AICI.

Seria concertelor à la carte continuă la Biserica Evanghelică. Vineri, de la ora 12:20 Sacristia va răsuna din nou, adică într-o zonă a Catedralei care nu a fost vizitată de foarte mulţi turişti, deservind în trecut ca loc de păstrare a obiectelor de cult şi a veştmintelor preoţeşti. Un alt aspect interesant ar fi posibilitatea de a vedea în interiorul Bisericii, unde se desfășoară încă lucrări, cea mai importantă descoperire arheologică de până acum, absida basilicii romanice, o descoperire unică în Transilvania, datând din secolul al XII-lea.

Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Un nou eveniment Round Table va avea loc vineri, de la ora 19, la biblioteca ASTRA, având-o invitată pe Lamia Beligan. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, doar prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com. Detalii despre eveniment, AICI.

Festivalul Tarafuri și Fanfare va umple încă o dată Muzeul din Dumbrava de cântece și voie bună. Sâmbătă și duminică, pe lângă concerte, va avea loc o nouă ediție a Târgului de țară. Detalii și programul, AICI.

Stagiunea de vară a Teatrului BIS continuă. Sâmbătă, de la ora 20 se va juca ”Născut în 90”, iar duminică, de la ora 19, ”Cine pleacă primul pierde la Grădină”. Spectacolele au loc în Grădina BIS de pe strada Ștefan cel Mare nr. 56.

 

 

 

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.