Drift-uri în parcările de la Kaufland și Dedeman – Poliția nu reușește să îi prindă pe teribiliști

Parcările de la Kaufland și Dedeman s-au transformat în locurile de desfășurare a drift-urilor ilegale. Seară de seară aici se adună șoferi teribiliști care în timp ce ”încălzesc” cauciucurile mașinilor deranjează toți locuitorii din zonă.

Parcarea magazinului Kaufland din Șelimbăr este de multă vreme locul ”ideal” pentru cei care fac drifturi. Au venit acolo și pe timp de iarnă, pentru că pe zăpadă și gheață lucrurile au fost și mai pline de intensitate. Vin și acum, vara, pentru că mirosul de cauciuc încălzit se simte mai bine.

Cei care locuiesc în zonă se plâng însă că nu se pot odihni noaptea din cauza zgomotului puternic. ”Vin cam în fiecare zi, după 9, 10 seara. Vin și în parcarea din fața magazinului, și în spate, înspre pârâu. Acum că e vară lăsăm geamurile deschise. Când încep să tureze motoarele și să facă drifturi ne trezesc din somn, trezesc copiii, este un zgomot infernal. Acum două seri a fost groaznic. Dau muzica tare cu ușile deschise la mașini, fac drifturi ”, povestește o sibiancă.Aceasta spune că se adună în jur de 20 de mașini aproape în fiecare seară.

O altă sibiancă spune că a fost cât pe ce ca una dintre aceste mașini să le lovească pe ea și fetița ei când au ieșit din magazin. ”Săptămâna trecuta pe la 22 seara am ieșit din magazin cu familia în fata noastră la 2 metri un șofer cu viteza excesiva a pierdut controlul și s-a băgat în stâlpii de protecție…. Ma gândesc..dacă ieșeam mai devreme ori fetita mea mergea înainte… Se putea întâmpla o tragedie. Grija mare seara”, este comentariul lăsat pe unul din grupurile dedicate mămicilor.

O altă mămică confirmă astfel de incidente ”Si pe mine ma deranjează gălăgia, seara de seara ii aud”, scrie ea.

Nemulțumiri sunt multe, dar polițiștii nu pot lua nicio măsură pentru că nimeni nu a depus vreo plângere până acum și nici nu a anunțat la 112. Există o singură plângere înregistrată acum două săptămâni pentru un eveniment similar dar care s-a petrecut în parcarea magazinului Kaufland de pe Alba Iulia, semn că aceste practici nu sunt restrânse la un singur loc. Despre acest incident Ora de Sibiu a scris AICI. 

”A fost o sesizare că doi șoferi fac drifturi în parcarea unui supermarket. La sosirea polițiștilor însă nu a mai fost găsit niciun conducător auto la fața locului, iar apelantul nu a putut furniza polițiștilor niciun număr de înmatriculare sau vreun alt detaliu care să conducă la identificarea persoanelor în cauză”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Drifturi ilegale nu se petrec doar în parcarea magazinelor Kaufland, ci și în cea de la Dedeman. Nici de aici poliția nu a primit vreo sesizare, plângerile fiind ”înregistrate” doar pe Facebook.

 

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.