FOTO – Ca în Evul Mediu – Zeci de romi și-au pus corturile pe câmp la limita dintre Șelimbăr și Sibiu

Șelimbărenii ce locuiesc în zona Doamna Stanca și Avantgarden ne-au semnalat că de câteva zile în jur de 25 de persoane de etnie romă, și-au pus corturile pe câmp și își fac de cap.

Locuitorii din zonă ne-au trimis fotografii și ne-au semnalat prezența acestor familii de etnie romă.
”Acolo s-au mutat pe câmp în jur de 25 de oameni de etnie roma. Stau co copiii în corturi, iar noaptea ascultă muzică la maxim, consumă alcool și urlă efectiv în gura mare. Ziua copiii înjură și cerșesc în zona Lidl. Își fac nevoile acolo pe câmp”, ne-a transmis o persoană ce locuiește în apropiere.La sesizarea Ora de Șelimbăr, cei de la Primărie au decis să trimită un echipaj de la poliția locală pentru a vedea care este situația la fața locului. Și primarul Marius Grecu va merge în zonă în după amiaza zilei de joi.

Primește știrile in timp real

4 Comentarii
  1. ilie rotariu spune

    Tot asa a venit si Cioaba, dar fara muzica…

  2. Dave spune

    Ceva update? Ce măsuri s-au luat? N-ar strica o HCL să interzică cerșetoria și „camping-ul” în zone neautorizate…

  3. Jaajaa spune

    Nu ne mai mira nimic la Selimbar , da este comuna lui Marius Grecu cred că sunt noi lui sustinatorii , cu care se pregătește să atace un nou mandat , pentru că în primu nu a reușit să distrugă comuna de tot .

  4. […] În urmă cu doi ani, în luna iunie, peste 25 de persoane de etnie romă au fost evacuate de pe câ… Oamenii și-au pus corturile și, timp de câteva luni, au trăit aici, deranjându-i pe locuitorii de pe Doamna Stanca și din Avantgarden. Acum, situația se repetă din nou. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.