Două sibience înfiate în Luxemburg își caută familia – ”Vrem mult să o cunoaștem”

Daniela și Florina trăiesc acum la Luxemburg. Au 29 de ani, dar la trei luni de la naștere au fost adoptate. S-au născut la Mediaș, iar de atunci nu mai știu nimic despre familia biologică. Acum își doresc să își întâlnească părinții și frații. 

Fetele spun că își iubesc familia adoptivă, dar își doresc să cunoască locul de unde provin și mai ales rudele. Tinerele au foarte puține date despre cei care le sunt părinți biologici, dar speră ca cineva să le recunoască numele și să le ajute în investigația pe care au pornit-o. Așa că au postat un anunț pe o pagină de Facebook dedicată copiilor români adoptați în străinătate.

”SALUTĂRI DIN LUXEMBURG!!
Eu și sora mea geamănă am fost adoptate împreună la vârsta de 3 luni. Ne-am născut pe 1 noiembrie 1990, în MEDIAȘ, județul SIBIU. Numele noastre românești au fost: MARCU DANIELA și MARCU FLORINA. Venim dintr-o familie numeroasă, având alţii 7 sau 9 frați biologici, născuţi înaintea noastră. Dorim foarte mult să îi cunoaștem. Deasemenea dorim să îi cunoaştem pe părinții noștri: MARCU MARIANA / MARINA și MARCU CALMAN / KALMAN. Ne iubim foarte mult minunata familie adoptivă dar simțim nevoia să ne cunoaștem și trecutul! Sperăm cu ajutorul tuturor celor care urmăresc această pagină să ne găsim și noi familia biologică!! Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI anunțul nostru şi vă mulțumim anticipat la toţi!!”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.