Sezon plin pentru sportivii șelimbăreni de la C.S. Temerarul

Temerarii antrenați de Ionel Chioveanu au avut în ultima vreme un program de antrenamente și deplasări foarte productiv, în urma căruia s-au întors cu numeroase medalii câștigate la competiții. Aceasta nu este însă decât o parte din activitatea lor, cealaltă constând în pregătirea evenimentelor viitoare.

Astfel, în 28 martie au fost la Pezinok, în Slovacia, la un stagiu cu 600 de participanți. Acolo, membrii CS Temerarul au obținut rezultate frumoase, după cum urmează: Alexandra Stancu – loc 2, David Dan – loc 5, Andrei Chioveanu – loc 7, Cristian Șapera – loc 7, Florin Rotar – loc 7.

De vineri, 12 aprilie, și până duminică, Temerarii participă la un turneu internațional de judo desfășurat în Ptuj, Slovenia, pe bază de reciprocitate, fiind al doilea an consecutiv când sunt invitați. De altfel, sâmbătă au fost premiați pentru rezultatele obținute la turneul din Slovenia: David Dan și Ghiță Anamaria – loc 1, Șapera Cristian – loc 2, Iacob Sebastian și Cîrlan Robert și Chioveanu Andrei și Rotar Florin – loc 3.

Joi, 18 aprilie, se va disputa Euro-regiunea, pentru calificare la Finala Campionatului Național U13-U15, primii 4 sportivi mergând mai departe, etapa următoare având loc la Timișoara în perioada 24-26 mai.

Sâmbătă, 20 aprilie, tinerii antrenați de Ionel Chioveanu vor participa la Cupa Miado’s Sibiu.

Iar în săptămâna 22-26 aprilie, cei mai sârguincioși sportivi vor beneficia de un stagiu de pregătire la Calafat și Vidin (2 antrenamente pe zi), urmând ca pe 12 mai să participe la o competiție în Austria.

Cel mai așteptat eveniment dinainte de vacanța de vară se va desfășura de Ziua Copilului la Sibiu. Pe 1 Iunie se va disputa Cupa Speranțelor la Judo, turneu internațional unde participă 580 de copii, la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, eveniment organizat de C.S. Temerarul, Primăria și Consiliul Local Sibiu și sponsorii tradiționali.

Felicitări micilor sportivi si antrenorilor, pentru rezultatele de până acum, și mult succes pentru evemnimentele viitoare!

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.