Sibian beat și fără permis gonind pe străzile din Sibiu – S-a izbit cu mașina de un pom

Doi tineri din Slimnic și Șeica Mare au uitat de regulile de circulație, joi noapte, și s-au urcat la volan cuprinși de mrejele alcoolului. Au reușit să facă și accident, la ieșire din Sibiu.

Tânăr beat și fără permis la volan
„La data de 15 martie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Slimnic, a condus un autoturism de pe strada Lungă până pe Calea Șurii Mici, unde, la coborârea de pe viaduct, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un pom de pe marginea drumului”, spun polițiștii.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Din primele cercetări efectuate după producerea accidentului, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, pe numele tânărului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Mașina pasagerului – Acesta a condus și el beat
„În momentul producerii accidentului rutier, șoferul era însoțit de proprietarul mașinii, alt tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în comuna Șeica Mare, care, cu bună știință, i-a încredințat mașina amicului său spre a fi condusă pe drumurile publice”, spun polițiștii.
În continuarea investigațiilor desfășurate în vederea lămuririi circumstanțelor producerii evenimentului, polițiștii rutieri au constatat că și proprietarul autoturismului ar fi condus de pe Calea Șurii Mari până pe strada Lungă unde, la volan, a trecut prietenul său.
Testat alcoolscopic, tânărul în vârstă de 24 de ani a prezentat o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, respectiv încredințare.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.