De 8 martie vrei flori, sau carnet de șofer?

De Mărțișor, Prima îți pune volanul în mână!

Ca în fiecare an, în luna femeilor și a primăverii, Școala de Șoferi PRIMA vine în întâmpinarea șoferițelor debutante cu un cadou de nerefuzat: un voucher de reducere în valoare de 100 de lei pentru înscrierea la orice categorie (A, B. C, D, E).

După înscriere, în afară de taxa de curs (care se achită integral sau în rate), veți mai avea nevoie de copie după cartea de identitate, copie după diploma ultimei instituții de învățământ absolvite, cazierul judiciar în original, chitanță taxă achitată la CEC, examen medical și examen psihologic.

Reducerea de 100 de lei din taxa de curs se acordă doamnelor și domnișoarelor pe toată durata lunii martie și se aplică la înscriere. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să vă prezentați direct la sediul Școlii de Șoferi PRIMA din Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 95 sau puteți obține informații on-line pehttp://www.scoaladesoferiprima.ro

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.