Ai parbrizul spart? Soluția rapidă e chiar în Șelimbăr.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te trezești cu o fisura în parbriz, cauzată de lovitura unei pietre? La început poate de dimensiuni mici, în timp fisura se mărește inevitabil, și ajungi să ai nevoie de un parbriz nou.

În acest caz este important să apelezi la serviciile unor profesioniști în domeniu. Și pentru că un parbriz bun te ajută să ajungi în siguranță la destinație, a luat ființă Atelierul de parbrize din Șelimbăr. Încă din anul 2012 firma șelimbăreană comercializează ,montează și repară parbrize,geamuri și lunete auto, acestea fiind omologate pentru fiecare tip de autoturism, camioane, autocare.

 

În plus,condițiile meteo te obligă să acorzi o atenție sporită curățării parbrizului.Până și stergătoarele se degradează în timp din cauza temperaturilor iar pentru a le prelungi viața este indicat să le îngrijești corespunzător, pe tot parcursul anului.
Apelează cu încredere la Atelierul de parbrize pentru a primi soluții complete cu privire la întreținerea geamurilor auto!

Și pentru că își măresc echipa, cei de la Atelierul de parbrize angajează. Fie că ești muncitor calificat sau necalificat , Atelierul de parbize angajează personal pentru montaj parbrize. Detalii la numerele de telefon 0740.626.678 sau 0729.633.312.
Îi găsești și la sediul din Șelimbăr, DN1 KM 303, pe site și Facebook.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.