Tânăr fără permis, la volanul mașinii unui prieten – Au fost prinși de polițiști

Doi tineri de 19 ani din municipiul Sibiu s-au ales cu dosare penale. Unul din ei i-a încredințat mașina celuilalt, deși știa că acesta nu are permis de conducere. Au fost prinși de polițiști la scurt timp.

La data de 6 februarie, în jurul orei 03,00, pe raza orașului Ocna Sibiului, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism deși nu are acest drept. Șoferul era însoțit de către cel care i-a încredințat autovehiculul, tot un sibian în vârstă de 19 ani, care cunoștea faptul că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
’’În cauză, pe numele sibianului care a condus autoturismul, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar pe numele amicului său, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere’’, spun cei de la IPJ Sibiu. Foto – arhivă

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.