S-a deschis cel mai mare patinoar din zona Sibiului – În parcare la Shopping City la Șelimbăr

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Acum pot să meargă să patineze pe un patinoar care are peste 800 de metri pătrați, în parcarea Shopping City Sibiu, lângă KFC.

Dacă sunteți în căutarea unui patinoar pe care să puteți aluneca în voie și să nu fiți înghesuiți, atunci alegerea cea mai potrivită este cu siguranță cel amenajat în parcarea Shopping City Sibiu. Noul patinoar deschis zilele trecute, are o suprafață de peste 800 de metri pătrați și este la dispoziția iubitorilor sporturilor de iarnă.
”Patinoarul se prezintă în condiții foarte bune și este unul cu o suprafață generoasă. Programul de funcționare al acestuia este zilnic de la 10.00 la 22.00”, spun cei care îl administrează.
Prețul pentru intrare este de 10 lei pentru o tură de 90 de minute. Dacă nu aveți patine, puteți să închiriați unele de la fața locului pentru 10 lei perechea. Doritorii au la dispoziție și un container special amenajat în care se pot schimba. Patinoarul va fi deschis până la finele sezonului rece, așa că vă puteți bucura toată iarna aceasta de serviciile sale.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Bubu spune

    Patinuar si masinile parcheza pe sosea principala. Eu oameni ma timpiti ca in zona asta nu am vazut!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.