De Crăciun vremea nu va fi tocmai de sărbătoare. Ce spun meteorologii

Zăpada care s-a așternut săptămâna trecută a fost topită de temperaturile scăzute și de ploi. Dacă ați sperat că va ninge din nou și vom avea un Crăciun cu zăpadă, o să fiți dezamăgiți. Meteorologii nu au vești bune din acest punct de vedere. 

Meteorologii sibieni spun că luni, spre seară, temperaturile vor mai scădea, iar treptat ploaia din timpul zilei se va transforma în lapoviță. Pe timpul nopții ar putea chiar ninge, dar slab, precipitațiile vor scădea în intensitate. Noaptea de Crăciun va avea minime de -5, -3 grade celsius în județul Sibiu.

Ziua de Crăciun va fi puțin mai friguroasă ca cele anterioare, cu temperaturi între 0 și -2 grade celsius, iar noaptea între -2, -5 grade. Precipitațiile vor fi în general slabe, trecătoare, mixte pe timpul zilei și ninsoare pe timpul nopții.

Până la finalul anului vremea se va menține la fel, cu temperaturi ce nu vor trece de 0 grade, dar nici cu ninsori care să ne asigure un strat de zăpadă.

Cine își dorește asta o să urce la munte, la Păltiniș și la Bâlea, pentru că acolo într-adevăr ninge zilele acestea. Stratul nou de zăpadă care se va depune poate ajunge și până la 30 de centimetri în unele zone.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.