FOTO Un sibian, suspectul principal într-o crimă din Oradea

Un sibian este principalul suspect într-o crimă petrecută în Oradea. El este căutat de polițiști după ce o femeie a fost găsită moartă în apartamentul ei, iar în casă sunt urme de sânge.

O femeie de 68 de ani a fost găsită moartă, luni seara în propria casă din Oradea, anunță Digi24. Principalul suspect este un bărbat din Sibiu, care locuia la ea. Polițiștii îl caută acum atât în Bihor, cât și în județele învecinate.
Femeia locuia într-un bloc din cartierul orădean Velența. Vecinii au alertat luni Poliția, după ce nu au mai văzut-o timp de cinci zile, iar lumina era aprinsă în apartament. Pentru că ușa era închisă, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru accesul în locuință.“ISU Crișana a fost solicitat luni, în jurul orei 17:10. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care a acționat cu o scară culisabilă pentru a ajunge la apartamentul situat la etajul al doilea. Pompierii au intrat pe geam în locuință, unde au găsit-o pe proprietară decedată”, a declarat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.
Anchetatorii sosiți la fața locului au găsit trupul neînsuflețit și urme de sânge în apartament, iar acum îl caută pe cel bănuit că ar fi comis crima. Din declarațiile vecinilor, ar fi vorba despre un bărbat pe care femeia l-ar fi cunoscut pe internet.
“Politiștii au venit aseară, au intrat pe geam și au găsit-o pe jos moartă. Îl ținea pe bărbatul acesta la ea, nimeni nu s-a gândit că e în stare de așa ceva. Suntem șocați”, a spus unul dintre vecinii femeii. foto: Digi 24

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata