FOTO S-au aprins luminile de Sărbători în Șelimbăr. E feeric!

Seara de Moș Nicolae a adus o cadou șelimbărenilor. S-au aprins luminile de sărbători. Și nu doar în Șelimbăr, ci și în satele aparținătoare Veștem, Bungard și Mohu.

Iluminatul nu s-a aprins în Șelimbăr mai repede, pentru că Primarul Marius Grecu nu a  considerat oportun ”amestecarea” sărbătorii naționale cu sărbătorile de iarnă. ”Am preferat ca drapelurile să fie arborate de 1 decembrie și abia apoi să pornim iluminatul. Așa că Moș Nicolae a venit cu acest cadou pentru comună și sper ca noile instalații să fie pe placul șelimbărenilor”, a spus Marius Grecu.

Pentru anul acesta primăria Șelimbăr a achiziționat sisteme de iluminat noi pentru care a plătit aproximativ 131.000 de lei. ”Eu spun că este mai frumos decât anul trecut, mai ales că avem instalații noi. Sunt așezate pe mai toate străzile, dar intrările în comună și sensurile giratorii au un design special”, spune primarul.

În cele patru localități – Șelimbăr, Mohu, Veștem și Bungard – bradul de Crăciun a fost adus din pădurea de la Râu Sadului.  ”Am adus brazii din pădurea noastră de la Râu Sadului. Nu sunt foarte mari, dar sunt naturali. Toți sunt amplasați în centrul comunei sau al satelor aparținătoare”, spune Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata