Accident la Sibiu provocat de un șofer băut

În luna noiembrie un sibian a consumat alcool, după care s-a urcat la volan. În Piața Aurel Vlaicu a provocat un accident de circulație. Acum a început cercetarea penală împotriva lui.  

La data de 4 decembrie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 53 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
În fapt, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 19,00, sibianul a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Sibiu, iar în sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă testarea alcoolscopică a șoferului neatent a rezultat într-o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar la data de 4 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.