Șelimbărul va fi feeric – Se aprind luminile de sărbători

La Șelimbăr încă nu s-a aprins iluminatul festiv, dar locuitorii de aici nu mai au mult de așteptat. De Sfântul Nicoale comuna și satele aparținătoare vor avea și ele luminițe, iar anul acesta vine și cu noutăți.

Iluminatul în comuna Șelimbăr nu se va aprinde decât în seara de 5 decembrie. ”Nu am vrut să confundăm 1 decembrie cu sărbătorile de iarnă. Deocamdată avem arborate steagurile, iar luminițele le vom aprinde în seara de Moș Nicolae. Am instalat lumini atât în Șelimbăr, cât și în Bungard, Mohu și Veștem”, spune primarul Marius Grecu.

Pentru anul acesta primăria Șelimbăr a achiziționat sisteme de iluminat noi pentru care a plătit aproximativ 131.000 de lei. ”Va fi mult mai frumos decât anul trecut, mai ales că avem instalații noi. Sunt așezate pe mai toate străzile, dar intrările în comună și sensurile giratorii vor avea un iluminat special”, dezvăluie primarul.

În cele patru localități s-a adus deja și un brad ce va fi împodobit tot în ajun de Moș Nicolae. ”Am adus brazii din pădurea noastră de la Râu Sadului. Nu sunt foarte mari, dar sunt naturali. Toți sunt amplasați în centrul comunei sau al satelor aparținătoare”, spune Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.