Nou în Sibiu: Turtha Grill & Bar. Se deschide terasa de iarnă

Deschis la începutul lunii septembrie într-o locație cu notorietate în Sibiu, Turtha Grill & Bar se pregătește de o nouă deschidere, și anume: terasa de iarnă a restaurantului. Turtha Grill & Bar este o alternativă și o invitație către meniuri sănătoase, făcute în casă, atât pentru sibieni și mai ales pentru turiști.

Dacă nu a fost făcut rabat la calitate în amenajare, nu se putea să se facă nici la subiectul principal al restaurantului: mâncarea. Pentru pește, proprietarii lucrează cu distribuitori de calitate, la fel cum o fac și pentru carnea de vită -100% Angus, de porc sau de pui.

Acest nou spațiu, „terasă de iarnă”, poate găzdui cu ușurință familiile cu copii, deoarece modul în care este concepută oferă posibilitatea supravegherii cu ușurință a copiilor. Iubitorii de locuri liniștite, private de aglomerația urbană, cu sigurață vor aprecia locația.

Veți pătrunde înt-un local liniștit cu un aer boem, un stil vintage, terasă ce debordează de liniște, răcoroasă în zilele de vară, transformată acum într-o terasă de iarnă, amenajat pe două nivele, cu un meniu variat de mâncare. Dispune de parcare în fața locației.

Turtha Grill & Bar este acel local mult așteptat în Sibiu, unde prospețimea produselor și măiestria bucătarului, alături de ingrediente atent alese, dau viață celor mai gustoase preparate. Și toate de calitate superioară. Se remarcă printr-un meniu sănătos și delicios. Pasiunea bucătarului chef stă în spatele preparatelor proaspete și bogate în gust. 

Bucătăria am ales să fie o combinație de mâncăruri tradiționale și bucate de inspirație internațională; numitorul comun fiind plăcerea de a mânca un grill bun, o carne preparată exact cum trebuie. Vă invităm să descoperiți preparatele din bucătăria Turtha Grill & Bar.”

Și vă spunem și rețeta burgerului pe care cu siguranță îl veți trece pe lista de favorite: chiflă “ home made’’, carne 100% beef Angus, drăgălașii cartofi prăjiți, legume proaspete și sosul secret, combinate dau viață unui burger autentic!

Din meniu nu lispesc nici coastele de porc care sunt alese cu grijă şi preparate încet la cuptor pentru a-și păstra gustul şi frăgezimea. Dorada sau somonul Grill, dar și steak-ul cu gust intens sunt și ele gata să vă încânte papilele gustative.

Confortul, ospitalitatea și calitatea serviciilor fac din acest restaurant, locul în care veți dori să reveniți cu prima ocazie.

Proprietarii garantează că veți avea parte de o experiență care vă va stimula toate simțurile! 

Turtha Grill & Bar este pe strada Someșului, nr.22. 

Program cofetărie: 9.00 – 21.00

Program restaurant: 12.00 – 22.30 (ultima comandă)

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata