Dezbateri despre chimia în cuplu. Luni, de la ora 17

Ora de psihologie, noul proiect Ora de Șelimbăr începe luni, de la ora 17. Discuția  va fi LIVE, iar împreună cu psihologul Eduard Puiu vom încerca să aflăm ce înseamnă această chimie și dacă este reală. 

Eduard Puiu este psihologul alături de care vom încerca să deslușim atât cât se poate tot felul de întâmplări din viața fiecăruia dintre noi, să dăm răspunsuri la întrebări care ne macină. Vor fi abordate probleme de cuplu, de parenting, dar și probleme de psihologie care pot apărea în viața oricui.

Pentru că dumneavoastră sunteți al treilea partener de discuții puteți trimite întrebările voastre pe paginile de Facebook Ora de Șelimbăr, Ora de Sibiu, Ora de Mediaș și Psiholog Eduard Puiu, acestea fiind paginile pe care se va transmite proiectul LIVE.
În fiecare vineri vom anunța tema de lunea viitoare. Așa că…prima temă pe care o vom dezbate va fi chimia dintre două persoane. Vom vedea ce înseamnă acest lucru, este doar o vorbă sau chiar se întâmplă ceva la nivel chimic, cum se manifestă acest lucru, dacă este suficient pentru a închega o relație sau dimpotrivă, nu contează acest aspect. Acestea sunt propunerile noastre, iar pe dumneavoastră vă așteptăm cu alte întrebări și teme pentru intervențiile viitoare.

NE ÎNTÂLNIM LUNI, 3 DECEMBRIE, DE LA ORA 17, pe paginile de Facebook Ora de Sibiu, Ora de Mediaș Ora de Șelimbăr și Psiholog Eduard Puiu pentru a înțelege CHIMIA DINTRE DOUĂ PERSOANE.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.