Supreme Residence – exemplul de “Așa DA”

În condiţiile în care Piaţa Imobiliară din Sibiu s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, fiind asaltată de foarte multe proiecte noi cu diverse oferte, găsirea unui apartament bun a devenit o muncă destul de grea, consumatoare de energie, timp și bani pentru viitorul proprietar.

Foarte rar cumpărătorii găsesc apartamente construite cu materiale de calitate, cu un confort ridicat și cu suprafețe măcar atât cât prevede legea (Legii Locuinţei nr. 114/1996), dacă nu mai mari. Un exemplu în acest sens este complexul Supreme Residence care se ridică pe strada Doamna Stanca nr. 7, unde dezvoltatorul nu face rabat de la aceste standarde.

Ce înseamnă un complex rezidențial, de fapt?

 

Ionel Oglan – consilier imobiliar Supreme Residence

Mai nou orice două blocuri formează un complex de locuințe, iar denumirea de ”rezidențial” sună pompos, dar în realitate nu este mai nimic din ceea ce ar trebui să fie. Suprafețele locuințelor sunt extrem de mici, compartimentarea defectuoasă, iar materialele folosite nu de cea mai bună calitate. ”Atunci când cumpărătorul caută un apartament trebuie să aibă în vedere mai multe aspecte: locația să fie în apropierea magazinelor, copiii să ajungă ușor la grădinițe și școli. Nu în ultimul rând trebuie pus accentul pe confort – încăperile trebuie să fie mari, luminoase, apartamentul bine compartimentat. De cele mai multe ori viitorul proprietar are două opţiuni la alegere: confort și calitate superioară sau confort și calitate scăzută. Din păcate de cele mai multe ori cumpărătorul se uită doar la preţul locuinţei

uitând să ia in calcul calitatea și conforul acesteia”, explică Ionel Oglan, consilier imobiliar Supreme Residence.

Supreme Residence
Supreme Residence- toate la un loc

Unul dintre complexele care își merită denumirea de ”rezidențial” este Supreme Residence. Se construiește pe strada Doamna Stanca nr. 7, langa terenul sintetic de fotbal. Complexul îndeplinește toate atributele unuia de calitate, atât din punct de vedere al poziționării, al construcției dar și al confortului viitorilor locatari.

Calitatea construcției pornește de la cărămida folosită- de 30 de centimetri grosime, asta în condițiile în care la majoritatea construcțiilor noi se folosește cărămidă de 25 de centimetri. Apoi, izolația exterioară este din vată bazaltică de 10 cm care elimină riscul de incendii, iar pierderile de căldură se diminuează considerabil, facturile de gaz fiind mai mici. Eficienta energetica a imobilului fiind clasa A”, spune Ionel Oglan, consilier imobiliar Supreme Residence.

Supreme Residence

Clienții care doresc să cumpere un apartament în acest complex pot verifica tipul de materiale folosite în construcție. ”În cartea tehnică este trecut tipul de beton, fierul folosit, cărămida, tencuiala, izolațiile, absolut tot. Construcția noastră se ridică pe cadre, ceea ce înseamnă că are o rezistență mai bună la cutremure, iar interiorul permitand anumite modificari la compartimentare în funcție de dorința clientului”, explică consilierul de vanzari.

Confort maxim

Cei care vor locui în apartamentele din complexul Supreme Residence vor avea confortul dorit. Și asta în primul rând datorită spațiului mare al apartamentelor total decomandate.Legea in constructii subliniaza clar ca suprafatele utile nu trebuie sa fie mai mici de:

  • 37 mp la garsoniere (Supreme Residence 44 mp)

  • 52 mp la apartament de 2 camere (Supreme Residence 56-61 mp)

  • 65 mp la apartament de 3 camere (Supreme Residence 75-115 mp)

În plus, geamurile termopan au trei foi de sticlă ce ajută la diminuarea zgomotului venit din exterior și asigură un confort termic mai mare. Nici zgomotul de la vecini nu se va auzi atât de puternic, pentru că între etaje se foloseste izolație termică și fonică. Căldura este asigurată de centrala termică în condensare de la cea mai bună firmă în domeniu.

Accesul în casa scării se va face printr-un videointerfon, iar interiorul este unul premium – casa scării placată cu granit, mână curentă din inox și balcoanele placate cu covor pietonal de piatră.

Complexul Supreme Residence va fi format din patru blocuri dintre care primul este vândut 100%, iar al 2-lea este deja 90% vândut. Dezvoltatorul asigură fiecărui apartament un loc de parcare individualizat, pe întreg ansamblu existând locuri de parcare suplimentare. Pentru achiziționarea unui apartament se acceptă orice fel de plată. Toate informațiile despre Supreme Residence se pot obține pe site, la telefon 0754482436 sau pe adresa de e-mail supremeresidencesibiu@gmail.com.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.