Lucrările publice din Șelimbăr avansează

Primăria comunei Șelimbăr și-a asumat în ultima perioada o serie de proiecte ambițioase, și se fac eforturi continue pentru ca acestea să fie duse la îndeplinire.

Una dintre cele mai importante investiții pentru Șelimbăr în 2018 este aproape de finalizare. Lucrările la strada Pictor Nicolae Brana sunt în plină desfășurare, timp în care încă o conexiune rutieră cu Sibiul este aproape de a fi realizată. Lucrările complete de reabilitare, în valoare totală de 3,8 milioane de lei, vor fi executate până în punctul de legătură cu Rampa Ștefan cel Mare din Sibiu.

Strada Podului se află și ea în reabilitare completă, lucrările incluzând punerea în funcțiune a unui nou sistem de iluminat și instalarea unui cablaj metropolitan modern. Tot aici va fi creată o zonă verde de 4.000 de mp ,unde va fi amenajat și un loc de joacă. Investiția se ridică la suma de 6 milioane de lei.

Siguranța rutieră este încă un punct important pentru administrația locală din Șelimbăr. Trecerile de pietoni au fost marcate cu vopsea roșie, pentru a fi mai vizibile atât pentru pietoni, cât mai ales pentru șoferi. Tot în această perioadă s-au montat și containere speciale pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.